Heeft u intresse in een CV ketel?

U kunt al een cv-ketel huren vanaf € 24,- per maand. Het onderhoud en eventuele reparaties aan uw ketel zijn inbegrepen. Daarmee heeft u volledige garantie op uw cv-ketel. Zonder eigen risico, dus alle kosten voor het onderhoud, inclusief onderdelen, zijn inbegrepen.

Vanaf
€ 24,- /maand
Vanaf
€ 25,- /maand
Populair
Vanaf
€26,- /maand
Vanaf
€35,- /maand

HReco

Een Intergas HReco CV-ketel bestellen is een slimme keuze. Deze CV-ketel behoort tot de beste en zuinigste CV-ketels die er zijn. Geen wonder dat de Intergas HReco 36 al drie jaar in de top 3 van de CV-ketel test van de consumentenbond staat. Met het slimme en innovatieve design heeft Intergas haar grenzen opnieuw verlegd. Denk bij het aanschaffen van een CV-ketel dus ook zeker aan de HReco variant van Intergas.

De slim ingerichte warmtewisselaar van de HReco 36 heeft een renddivent van 101,4% op warm water, het hoogste van alle CV-ketels. Alle HReco CV-ketels zijn voorzien van een energiezuinige A-label pomp. Het stroomverbruik van deze pomp laat zich het makkelijkst vergelijken met een ‘spaarlamp’ versus een ‘gewone lamp’ voor een reguliere cv-pomp. De zelflerende eco-functie zorgt ervoor dat de warmhoudfunctie van de warmwatervoorziening automatisch in – of uit wordt geschakeld. Hiermee wordt het energieverbruik verder beperkt.

De prijs bij het kopen van een Intergas HReco CV-ketel ligt €200,- of bij het huren van een CV-ketel €2,- (p/mnd) hoger. Maar door deze energiezuinige CV-ketel zal uw energie rekening gdividdeld €40,- per jaar lager zijn (bij een gdividdeld verbruik van 1500 m3 gas per jaar). Uw terugverdientijd bij een HReco CV-ketel is zo’n 5 jaar. Daarna gaat u nog jarenlang door met besparen.

Niet voor niets is de Intergas HReco serie zo populair bij warmteinstallatieservice.

Vanaf
€ 25,- /maans
Vanaf
€ 26,- /maans
Populair
Vanaf
€27,- /maand